Interesse?

In het kort

CC.jpeg

Activiteiten

Gedurende het jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd door NoNoMes en haar disputen en jaarclubs. Zo wordt er standaard op de derde donderdag van november de Beaujolais Primeur gevierd. De eerste rode wijn van het seizoen wordt hierbij gevierd. Menig reünist heeft deze dag omcirkeld in de agenda. Ook zijn alle disputen met Koningsdag te vinden op de grachten, wordt de Dies Natalis uitbundig gevierd op een externe locatie, zijn er tal van diners en nog veel en veel meer!


gala.jpeg

Gala's

Ieder jaar organiseert NoNoMes een gala voor de hele vereniging en haar reünisten. De heren in rokkostuum en de dames in de mooiste galajurken reizen af naar een sprookjesachtig kasteel om hier een weekend te verblijven. Hier wordt er geborreld, uitgebreid gedineerd en wordt de avond afgesloten met een knallend feest in de balzaal.IMG_7625.jpeg

Huizen

S.V.A.A. NoNoMes beschikt over meerdere huizen in Amsterdam. In deze huizen wonen leden van verschillende jaarlagen met elkaar samen. Samen met je huis maak je de vetste weekenden en mooiste activiteiten mee.


4.jpeg

Studie

Uiteraard hoort bij een leuke studententijd ook je studie. Je studie heeft bij NoNoMes prioriteit nummer 1! Leden studeren samen op verschillende bibliotheken in de stad.


Onze sponsoren