Damesdisputen

Onze Damesdisputenborn_transparant.png

Amsterdams Damesdispuut BORN

Amsterdams damesdispuut BORN biedt je de mogelijkheid om het maximale uit je studententijd te halen! Samen borrelen, op vakantie, naar festivals, diners en feestjes en daarnaast onze jaarlijkse activiteiten zoals het Blind Date Diner, maakt dat je bij BORN vriendinnen voor het leven maakt. Met 34 actieve leden en bijna 100 reünisten vormt Amsterdams damesdispuut een hechte en actieve groep dames. Iedere BORN dame is uniek maar één ding hebben we allemaal gemeen: we are BORN to be wild!
colombine_transparant.png

Amsterdams Damesdispuut Colombine

Typerend aan Colombine is juist dat er eigenlijk geen typische Colombiner is. Damesdispuut Colombine is opgericht in 1989 en is daarmee het oudste damesdispuut van studentenvereniging NoNoMes. Wij staan voor: groen/zwart, hechte vriendschappen, borrelen in het Pleidooi, diversiteit, samen brak zijn, groene fietsen, zwoele zomeravonden in het park, eigenzinnigheid, stapavonden, creativiteit, veel rose, in voor feestjes, jezelf kunnen zijn, reislust, tijd voor elkaar, gezelligheid, het Valentijnsfeest, weekendjes weg, gekke dronken buien, de duif, er altijd voor elkaar zijn!kleito_transparant.png

Amsterdams Damesdispuut KLEITO

Al sinds 1992 hét dispuut van roze-zwart! Wij borrelen elke dinsdag in onze stamkroeg voordat we doorgaan naar de sociëteit waar we tot in diep in de nachtelijke uren te vinden zijn. Ook borrelen we vaak met andere disputen, gaan we graag weekendjes weg en organiseren we zo veel mogelijk originele activiteiten. Wij zijn erg actief en en hebben meer dan 100 reünisten, waar we een hechte band mee hebben. Ons dispuutshuis ‘Atlantis’ ligt in hartje Amsterdam en hier komen wij vaak samen om te eten, drinken, of om samen uit te brakken. Alle KLEITO-dames zijn zichzelf en hebben haar eigen identiteit, maar iedereen is even onmisbaar. Samen halen wij alles uit onze studententijd én de tijd daarna!

lcf_transparant.png

Amsterdams Damesdispuut LCF

Amsterdams damesdispuut LCF is een hechte, diverse vriendinnengroep. Dit merk je aan dat we alles met elkaar delen en iedereen op zijn eigen manier helemaal zichzelf kan zijn. LCF’ers staan altijd als eerste op de dansvloer, waar we vol enthousiasme dansen en lachen tot de zon weer opkomt. Van borrels en festivals tot chillavondjes op de bank en van een weekend weg op een zeilboot tot een chique lustrumgala met uitgebreid diner en overnachting; je maakt van alles met ons mee. Wij maken overal een feestje van! Touché!
lux_transparant_schaduw.png

Amsterdams Damesdispuut LUX

Lumen Unanimus Xenon, oftewel LUX, is een hechte en bijzondere groep actieve dames met uiteenlopende persoonlijkheden die keer op keer weer zorgen voor mooie belevenissen. Jong, recht voor z’n raap, no-nonsense en lekker relaxed zijn termen waarmee je LUX het beste kan omschrijven. We maken geen onderscheid tussen de verschillende lichtingen en vormen één grote groep vriendinnen. LUX: niets moet, maar we willen alles!Onze sponsoren