Jaarclubs

Onze Jaarclubs

Wapen_Levina.png


Damesjaarclub Levina

Amsterdamse Damesjaarclub Levina is opgericht op 1 december 2021 en is daarmee de nieuwste aanwinst van S.V.A.A. Nomen Non Magnum Est. De meiden van Levina weten wat ze willen en blijven bij zichzelf. Gedreven door vriendschap en verbonden door gezamenlijke ervaringen gaan wij op zoek naar nieuwe avonturen. Dansend op de gekste donder- en bliksemliedjes speuren we altijd naar de beste (foute) deuntjes om een drankje op te drinken. We steunen elkaar in goede en brakke tijden en lachen samen tot we niet meer kunnen!
Wapen_Noctis.png


Herenjaarclub Noctis

Herenjaarclub Noctis is sinds november 2021 een feit binnen NoNoMes. Elke dinsdag present in de prachtige Heilige Zeug om daar een gezellige hoeveelheid biertjes weg te tikken en te feesten met de andere leden van NoNoMes. Noctis is natuurlijk ook buiten de sociëteit aanwezig. Of we elkaar nu professioneel inmaken met poolen of dat we het bier uit de glazen juichen tijdens het voetbal kijken.  Eén ding is zeker: de sfeer zit er altijd goed in.

Wapen_NOV.png


Damesjaarclub NOVÆ

NOVÆ is een jonge, maar zeer ambitieuze groep dames. Momenteel bestaande uit maar liefst twee lichtingen en juist omdat wij zo jong zijn, is er ruimte om met zijn allen iets moois te blijven creëren en daarbij jezelf te ontwikkelen. Iedere NOVÆ’er heeft haar eigen mening en haar eigen karakter, maar samen vormen we een hele hechte vriendinnengroep. Niet alleen borrelen wij samen op de welbekende dinsdag borrel, ook eten wij vaak samen, pakken we graag een festival, staan wij bekend om onze themafeesten en worden er geweldige vakanties georganiseerd.
Bij ons vind je een hechte, betrokken en actieve groep meiden die voor elkaar klaar staat!Onze sponsoren